Четвер, 28.03.2024, 15:49

Акварель

Меню сайту
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 81
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Березень » 30 » Година спілкування
19:33
Година спілкування

Година спілкування "Татуювання і пірсинг: мода чи безглуздя" "

Небезпечний більше не той, хто завдає шкоди іншим, а той, хто шкодить самому собі."

                                                                      Ілля Шевельов

Сьогодні практично неможливо, пройшовши вулицями міста, не зустріти людину з татуюванням або пірсингом. Усе більше людей прагне до самовираження, залишаючи на своєму тілі якийсь відмітний знак. Зараз стало дуже модним робити пірсинг і татуювання, особливо ця практика набула поширення серед молоді, яка вважає, що зробивши тату або пірсинг (а може і те і інше разом) вони виглядають "круто" і ексклюзивно.

 Кажуть, краса вимагає жертв. Але чи виправдані нам такі жертви і чи потрібні вони нам? Адже татуювання і пірсинг можуть принести відчутної шкоди нашому здоров’ю.

Саме на ці запитання сьогодні, 30 березня, шукали відповіді мої учні 8-А класу, разом з керівником гуртка «Краса і здоров’я» Пушкарьовою Інною Миколаївною.

Метою зоходу було навчити учнів оцінювати модні явища з точки зору шкоди або користі для здоров’я; дослідити історію виникнення татуювання і пірсингу та їх вплив на здоров’я;  формувати морально-гігієнічну культуру і естетику зовнішнього вигляду;  розвивати відповідальність за своє здоров’я; розширити знання про небезпеку татуювання та пірсингу; показати красу і негативні прояви в модних напрямках тату і пірсингу.

           

     

Сьогодні ми побачили, що пірсинг і татуювання мають давню і багату історію. Але слід зазначити, що вони мали певний зміст, а сьогодні нанесення татуювання і пірсингу – це данина моді, а для декого – спосіб виділитися, бути не таким як усі. Але чи варта така краса вашого здоров’я? Адже здоров’я залишається модною течією на всі часи і нікому воно ніколи не набридне. Перш ніж зробити тату чи пірсинг, спочатку задумайтесь, чи потрібно це вам? Ретельно зважте всі "за" і "проти". Подивіться на ідею нанесення татуювання і пірсингу з двох сторін: з боку вашого бажання і зі боку здорового глузду. І лише після цього приймайте правильне рішення.

 

       

 

Переглядів: 426 | Додав: art-stu9io | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar